portfolio

Personeelskantine

meubelfabriek de toekomst - Beesd

Voor Meubelfabriek de Toekomst maakte Studio Aditi een interieurontwerp om de gehele kantine een nieuwe look te geven. Het leuke aan dit ontwerp is dat alle meubelen zelf ontworpen zijn en de meubelfabriek ze maakt. Momenteel wordt er hard gewerkt om het interieurontwerp te realiseren.

Regio bank

Arnold van hooft

kerkdriel

Voor Regio bank Arnold van Hooft werd een compleet interieurplan gemaakt voor het nieuwe kantoorpand. Momenteel worden er foto's gemaakt van het uitgevoerde project.

Slaapkamer & hobbykamer

engelen

Joep van Heemarchitecten ontwierp deze uitbouw. Door de vele ramen in de slaapkamer is de ruimte erg lastig in te richten met alle wensen en eisen die de klant heeft. Daarom schakelde ze Studio Aditi in!

nieuwbouw Woning

Heeswijk Dinther

Voor dit nieuwbouw huis werd Studio Aditi ingeschakeld om de diverse ruimtes in te delen en mee te denken over materiaal- en kleur keuzes. Momenteel wordt het huis gebouwd.

Stand meubelfabriek de toekomst

beurs keulen

Deze stand van 300 m2 op de Imm Cologne beurs in Keulen werd compleet ontworpen en van A tot Z ingericht door Studio Aditi. Ook werd er meegedacht over de stoffering/ uitstraling van de nieuwe collectie meubelen.

foodstyling restaurant

't Vosje de driesprong

Rosmalen

Voor restaurant 't Vosje de Driesprong deed Studio Aditi de foodstyling. Dit in samenwerking met fotograaf Marleen Serne zodat de foto's voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

restaurant

't Vosje de Driesprong

rosmalen

woning

kaatsheuvel

Studio Aditi kreeg carte blance en mocht deze gehele beneden verdieping (entree, woonkamer, keuken en serre) ontwerpen en inrichten. De interieurbouwer is al volle bak bezig om de zelf ontworpen meubelen te maken en begin september worden alle meubelen geleverd, hierna zal Studio Aditi de puntjes op de 'i' zetten!

woning

waalwijk

Voor dit jonge stel maakte Studio Aditi een interieurontwerp voor de entree, woonkamer en keuken. Dit plan kunnen ze als houvast gebruiken om het interieur stap voor stap aan te pakken.

nieuwbouwhuis

Beek-Ubbergen

Om deze klant een goed beeld te geven van het nieuwbouw huis (ontworpen door Joep van Heemarchitecten), maakte Studio Aditi een 3D ontwerp. Momenteel worden de puntjes op de 'i' gezet voor het definitieve ontwerp.

showroom

luka lifestyle

veen

Deze leverancier van potten en plantenbakken wilde de showroom eens wat opleuken. Hiervoor maakte we dit ontwerp waarbij nagedacht werd over looproute, presentatie en kleuren/ materialen. De plannen worden nu uitgevoerd.

beka bedden

woonindustrie nieuwegein

3 kale bedden omtoveren tot sfeervol gedekte bedden waarbij de doelgroep helder is was de opdracht. Verder kreeg Studio Aditi de complete vrijheid in uitvoering en creativiteit.

woning

rosmalen

Een frisse wind door het huis! Studio Aditi begeleidde dit stel met de make-over van de woonkamer. Eerst werd er een ontwerp gemaakt, hierna werd er advies in kleur en materiaal gegeven over de aan te schaffen meubelen en vervolgens werd de gehele woonkamer gestyled. Dit alles met behoud van een deel van de bestaande meubelen.

Kloosterhotel

de Soete Moeder

's-Hertogenbosch

Eetpaleis 't Vosje

Rosmalen

Eetpaleis 't Vosje onderging eind 2019 een metamorfose.

Concept & styling: Studio Aditi 

Interieurbouw: Verel Interiors Expo Retail

Fotografie: Herbert Wiggerman

landelijke woning

bern

Met een kleine op komst, een eigen zaak en ook nog een verbouwing van het nieuwe huis heb je best wel veel aan je hoofd. Daarom werd Studio Aditi ingeschakeld voor de totale inrichting van de woonkamer.

woning

rosmalen

Voor deze woning in Rosmalen waren net allemaal nieuwe meubelen aangeschaft, maar de eigenaar was er niet helemaal happy mee. Daarom vroeg ze Studio Aditi om advies, om haar interieur gezelliger en kleurrijker te maken.

vers vleesboerderij

savelkouls

rosmalen

Voor de winkel van vers vleesboerij Savelkouls maakte Studio Aditi dit ontwerp. Ze wilde graag de vertaling van de boerderij terug zien in het interieur. Momenteel wordt er een stuk aangebouwd aan de huidige winkel en zijn we achter de schermen druk bezig met de uitvoering van het interieurplan. Medio oktober 2020 moet de winkel af zijn.

overkapping

oss

Voor dit gezin mocht Studio Aditi heel de overkapping inrichten en afstylen. Het gezin was in Afrika op vakantie geweest en vond het leuk als hier iets van terug kwam in het interieur. Zij wisten niet zo goed hoe ze dit moesten doen omdat de overkapping zo strak en modern is.

stand meubelfabriek de toekomst

beurs brussel

Aan Studio Aditi de eer om van 150m2 lege ruimte een ontwerp te maken waarbij de meubelen goed tot uiting komen. Verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en styling.

woning

's-Hertogenbosch

Restaurant 't Vosje de Driesprong heeft een jaar geleden een complete verbouwing gehad. Studio Aditi mocht de puntjes op de 'i' zetten en decoreerde de hele zaak met mooie decoratie, planten en kussens!

Stand meubelfabriek de toekomst woonindustrie nieuwegein

Deze stand op de Woonindustrie in Nieuwegein heeft twee keer per jaar een vak evenement voor winkeliers. Hierbij wordt de nieuwste collectie getoond. Studio Aditi gaf de stand een nieuwe look.

De inrichting van het hotel is – met een knipoog – geïnspireerd op de Zusters van Liefde. In elk hoekje, nisje en boogje zijn de rust én geschiedenis van het klooster voelbaar. Authentieke details zijn in alle 24 kamers van het hotel bewaard gebleven en gecombineerd met voorzieningen van nu. Iedere kamer is uniek qua vorm en uitvoering: een eigenzinnige mix van vintage, design, hippe spullen en gerecyclede materialen.

openingsdiner

studio aditi

Studio Aditi organiseerde een openingsdiner voor vrienden en familie in de nieuwe studio. Studio Aditi deed de styling voor een grote lange tafel.

Bij deze woning werd de garage omgebouwd tot werkruimte en werd de woonkamer op een relatief goedkope manier 'gepimt'. Zo werd de keuken bijvoorbeeld bewerkt met beton cire om zo een totaal andere uitstraling te creëren. 

personeelsevent

uwv 'in zicht'

hilversum

Ieder jaar organiseert het UWV een personeelsevent waarbij er telkens een ander thema wordt gekozen. Heel deze dag staat in het teken van dit thema. Studio Aditi deed de styling van dit evenement.

Studio Aditi

Marieke de Groot

Sint Jorisstraat 11

Kamer 10

5211 HA 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

BTW-identificatienummer: NL002321457B81

Omzetbelastingnummer: NL218228727B01

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon