portfolio

Regio bank

Arnold van hooft

kerkdriel

Voor Regio bank Arnold van Hooft werd een compleet interieurplan gemaakt voor het nieuwe kantoorpand. Momenteel worden er foto's gemaakt van het uitgevoerde project.

Stand meubelfabriek de toekomst

beurs keulen

Deze stand van 300 m2 op de Imm Cologne beurs in Keulen werd compleet ontworpen en van A tot Z ingericht door Studio Aditi. Ook werd er meegedacht over de stoffering/ uitstraling van de nieuwe collectie meubelen.

restaurant

't Vosje de driesprong

Voor restaurant 't Vosje de Driesprong deed Studio Aditi de foodstyling. Dit in samenwerking met een professionele fotograaf zodat de foto's voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

woning

's-Hertogenbosch

Bij deze woning werd de garage omgebouwd tot werkruimte en werd de woonkamer op een relatief goedkope manier 'gepimt'. Zo werd de keuken bijvoorbeeld bewerkt met beton cire om zo een totaal andere uitstraling te creëren. 

restaurant

't Vosje de Driesprong

Restaurant 't Vosje de Driesprong heeft een jaar geleden een complete verbouwing gehad. Studio Aditi mocht de puntjes op de 'i' zetten en decoreerde de hele zaak met mooie decoratie, planten en kussens!

praktijkruimte

'vrouwenavontuur'

Studio Aditi toverde deze ruimte om tot praktijkruimte. De bedoeling was dat je je er op je gemak voelt, het ruimtelijk oogt, vrouwelijk en het liefst in eenheid met de huisstijl.

landelijke woning

bern

Met een kleine op komst, een eigen zaak en ook nog een verbouwing van het nieuwe huis heb je best wel veel aan je hoofd. Daarom werd Studio Aditi ingeschakeld voor de totale inrichting van de woonkamer.

beka bedden

woonindustrie nieuwegein

3 kale bedden omtoveren tot sfeervol gedekte bedden waarbij de doelgroep helder is was de opdracht. Verder kreeg Studio Aditi de complete vrijheid in uitvoering en creativiteit.

stand meubelfabriek de toekomst

beurs brussel

Aan Studio Aditi de eer om van 150m2 lege ruimte een ontwerp te maken waarbij de meubelen goed tot uiting komen. Verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en styling.

woning

rosmalen

Een frisse wind door het huis! Studio Aditi begeleidde dit stel met de make-over van de woonkamer. Eerst werd er een ontwerp gemaakt, hierna werd er advies in kleur en materiaal gegeven over de aan te schaffen meubelen en vervolgens werd de gehele woonkamer gestyled. Dit alles met behoud van een deel van de bestaande meubelen.

appartement

's-hertogenbosch

Dit jonge stel ging voor het eerst samenwonen en zij kwamen er niet uit met de inrichting van hun appartement. Ze hebben beide een andere smaak en dachten anders over de functies van de verschillende ruimtes. Studio Aditi gaf hierbij onafhankelijk interieuradvies.

gezinswoning

's-hertogenbosch

Dit jonge gezin vroeg Studio Aditi om interieuradvies voor de woonkamer en keuken die nog niet compleet voelde. Ze vonden het erg fijn dat ze niet zaterdagen achter elkaar kwijt waren met het bezoeken van woonwinkels, op zoek naar meubelen.

Eetpaleis 't Vosje

Rosmalen

Eetpaleis 't Vosje onderging een metamorfose.

Concept&styling: Studio Aditi 

Interieurbouw: Verel Interiors Expo Retail

Fotografie: Herbert Wiggerman

woning

rosmalen

Voor deze woning in Rosmalen waren net allemaal nieuwe meubelen aangeschaft, maar de eigenaar was er niet helemaal happy mee. Daarom vroeg ze Studio Aditi om advies, om haar interieur gezelliger en kleurrijker te maken.

overkapping

oss

Voor dit gezin mocht Studio Aditi heel de overkapping inrichten en afstylen. Het gezin was in Afrika op vakantie geweest en vond het leuk als hier iets van terug kwam in het interieur. Zij wisten niet zo goed hoe ze dit moesten doen omdat de overkapping zo strak en modern is.

Stand meubelfabriek de toekomst woonindustrie nieuwegein

Deze stand op de Woonindustrie in Nieuwegein heeft twee keer per jaar een vak evenement voor winkeliers. Hierbij wordt de nieuwste collectie getoond. Studio Aditi gaf de stand een nieuwe look.

openingsdiner

studio aditi

Studio Aditi organiseerde een openingsdiner voor vrienden en familie in de nieuwe studio. Studio Aditi deed de styling voor een grote lange tafel.

personeelsevent

uwv 'in zicht'

Ieder jaar organiseert het UWV een personeelsevent waarbij er telkens een ander thema wordt gekozen. Heel deze dag staat in het teken van dit thema. Studio Aditi deed de styling van dit evenement.

Studio Aditi

Marieke de Groot

Hinthamereinde 58D

5211 PN 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

BTW-identificatienummer: NL002321457B81

Omzetbelastingnummer: NL218228727B01

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon