portfolio

Regio bank

Arnold van hooft

Voor Regio bank Arnold van Hooft werd een compleet interieurplan gemaakt voor het nieuwe kantoorpand. Momenteel wordt er hard gewerkt om de gemaakte plannen uit te voeren.

personeelsevent

uwv 'in zicht'

Ieder jaar organiseert het UWV een personeelsevent waarbij er telkens een ander thema wordt gekozen. Heel deze dag staat in het teken van dit thema. Studio Aditi deed de styling van dit evenement.

restaurant

't Vosje de Driesprong

Restaurant 't Vosje de Driesprong heeft een jaar geleden een complete verbouwing gehad. Studio Aditi mocht de puntjes op de 'i' zetten en decoreerde de hele zaak met mooie decoratie, planten en kussens!

praktijkruimte

'vrouwenavontuur'

Studio Aditi toverde deze ruimte om tot praktijkruimte. De bedoeling was dat je je er op je gemak voelt, het ruimtelijk oogt, vrouwelijk en het liefst in eenheid met de huisstijl.

landelijke woning

bern

Met een kleine op komst, een eigen zaak en ook nog een verbouwing van het nieuwe huis heb je best wel veel aan je hoofd. Daarom werd Studio Aditi ingeschakeld voor de totale inrichting van de woonkamer.

appartement

's-hertogenbosch

Dit jonge stel ging voor het eerst samenwonen en zij kwamen er niet uit met de inrichting van hun appartement. Ze hebben beide een andere smaak en dachten anders over de functies van de verschillende ruimtes. Studio Aditi gaf hierbij onafhankelijk interieuradvies.

woning

rosmalen

Voor deze woning in Rosmalen waren net allemaal nieuwe meubelen aangeschaft, maar de eigenaar was er niet helemaal happy mee. Daarom vroeg ze Studio Aditi om advies, om haar interieur gezelliger en kleurrijker te maken.

openingsdiner

studio aditi

Studio Aditi organiseerde een openingsdiner voor vrienden en familie in de nieuwe studio. Studio Aditi deed de styling voor een grote lange tafel.

restaurant

't Vosje de driesprong

Voor restaurant 't Vosje de Driesprong deed Studio Aditi de foodstyling. Dit in samenwerking met een professionele fotograaf zodat de foto's voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

overkapping

oss

Voor dit gezin mocht Studio Aditi heel de overkapping inrichten en afstylen. Het gezin was in Afrika op vakantie geweest en vond het leuk als hier iets van terug kwam in het interieur. Zij wisten niet zo goed hoe ze dit moesten doen omdat de overkapping zo strak en modern is.

gezinswoning

's-hertogenbosch

Dit jonge gezin vroeg Studio Aditi om interieuradvies voor de woonkamer en keuken die nog niet compleet voelde. Ze vonden het erg fijn dat ze niet zaterdagen achter elkaar kwijt waren met het bezoeken van woonwinkels, op zoek naar meubelen.

eetpaleis 't Vosje

Rosmalen

Recent is er een aanbouw gerealiseerd bij eetpaleis 't Vosje. Studio Aditi werd ingeschakeld voor de finishing touch door middel van styling advies, wat op korte termijn uitgevoerd gaat worden!

Studio Aditi

Marieke de Groot

Hinthamereinde 58D

5211 PN 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

KVK: 72138963

BTW: NL218228727B01

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon