Mijn naam is Marieke de Groot, oprichtster van Studio Aditi. Na meerdere jaren te hebben gewerkt als interieur adviseur en styliste bij verschillende styling bureau's en winkels, heb ik Studio Aditi opgericht. Mijn grote droom is altijd geweest om mijn eigen interieuradvies studio op te richten. Super dat ik dit nu kan doen. Ik geniet van elke dag, iedere opdracht en klant is anders, dat maakt het zo leuk en uitdagend!

Aditi is een Indiase meisjesnaam, het betekent 'vrij en onbegrensd'. Dat is ook waar ik voor wil staan met Studio Aditi. Creatieve, inspirerende ontwerpen maken waarbij de klant centraal staat. Ieders eigen wensen en smaak vertalen naar een passend advies. Altijd met als einddoel het creëren van een fijne, sfeervolle omgeving. En dat is voor iedereen anders!

Waarom kiest u voor Studio Aditi?

Met een persoonlijke benadering worden uw wensen en ideeën omgezet naar een mooi ontwerp. Deze ontwerpen zijn stylish, creatief maar ook praktisch! Ik ben iemand die eerlijk en realistisch is en altijd zal denken in mogelijkheden.

''EEN FIJNE, SFEERVOLLE OMGEVING CREËREN''

overkapping in afrikaanse stijl

''Via een relatie van ons zijn we bij studio Aditi uitgekomen om de overkapping van onze aanbouw in te richten. De basis was er al. Wat we met de inrichting/ aankleding moesten doen was de volgende stap. Marieke heeft ons hier heel veel werk uit handen genomen. Tijdens de eerste kennismaking heeft ze op vakkundige wijze achterhaald wat onze wensen waren. Op de 2e afspraak had ze voor ons een moodboard gemaakt. Heel mooi om te zien hoe ze al onze wensen had vertaald. Wij hebben van daaruit de keuze gemaakt om Marieke ook alle inkopen te laten doen en de overkapping te laten inrichten. Hierbij is ze keurig binnen het vooraf gestelde budget gebleven. Het eindresultaat was nog mooier als verwacht. Kort samengevat: Marieke is een vakvrouw. Ze luistert heel goed naar je wensen en heeft oog voor detail. We hebben al heel veel fijne uurtjes onder de overkapping

door mogen brengen.''

— edward & carin, oss

Studio Aditi

Marieke de Groot

Hinthamereinde 58D

5211 PN 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

BTW-identificatienummer: NL002321457B81

Omzetbelastingnummer: NL218228727B01

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon