highres-byDamemetdelens-18.jpg

Mijn naam is Marieke de Groot, oprichtster van Studio Aditi. Na meerdere jaren te hebben gewerkt als interieuradviseur en styliste bij verschillende stylingbureaus en winkels, heb ik Studio Aditi opgericht. Mijn grote droom is altijd geweest om mijn eigen bedrijf op te zetten in het geven van interieuradvies. Zo fijn dat ik dit nu kan doen, ik geniet van iedere dag! Doordat iedere opdracht en klant anders is, blijft het werk voor mij leuk en uitdagend.

Aditi is een Indiase meisjesnaam, het staat voor 'vrij en onbegrensd'. Dat is ook waar ik voor wil staan met Studio Aditi. Creatieve, inspirerende ontwerpen maken, waarbij de klant centraal staat. Ieders eigen wensen en smaak vertalen naar een passend advies. Altijd met als einddoel het creëren van een fijne, sfeervolle omgeving. En dat is voor iedereen anders!

27022021 Studio Aditi-13.jpg

Dit is puppy 'Soko'! Hij gaat iedere dag mee naar kantoor en is mijn grote steun en toeverlaat!

Dit is onze nieuwe aanwinst: Sharona! Sharona komt Studio Aditi een half jaar ondersteunen tijdens haar stage. ''Ik ben achttien jaar oud en kom uit Oss. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de voetbalclub. Heel lang wist ik niet wat ik later wilde gaan doen, tot het vak interieurstylist op mijn pad is gekomen. VtWonen heeft mij vooral geïnspireerd, maar ook was ik thuis altijd al veel met styling bezig. Op het moment zit ik in het derde jaar van mijn opleiding als ruimtelijk vormgever op Sint Lucas in Boxtel. Later zou ik graag net zoals Marieke mijn eigen interieurbedrijf willen op starten. Maar zo ver ben ik nog niet! Eerst wil ik graag doorstuderen op het HBO. Ik heb super veel zin in de stage bij Studio Aditi en hoop er veel te leren! Maar dit komt bij Marieke vast en zeker helemaal goed!''

Image.jpeg
95e1128955b9ce3c0299d282c60e37a8b330b77b
08479-Arnold-van-Hooft.png
images.jpg
index2.png
Logo-Soete-moeder.jpg
beka_main_srgb.png
vt-wonen-300x200-1.jpg
6a7864dbcc129ee91ea278bc42771bb53a7c6a32
Zq5_sRt7.jpeg
index.png
og_icon.png
index.png
Logo peter van Son.png