Studio Aditi _14.jpg

Mijn naam is Marieke de Groot, oprichtster van Studio Aditi. Na meerdere jaren te hebben gewerkt als interieur adviseur en styliste bij verschillende styling bureau's en winkels, heb ik Studio Aditi opgericht. Mijn grote droom is altijd geweest om mijn eigen interieuradvies studio op te richten. Super dat ik dit nu kan doen. Ik geniet van elke dag, iedere opdracht en klant is anders, dat maakt het zo leuk en uitdagend!

Aditi is een Indiase meisjesnaam, het betekent 'vrij en onbegrensd'. Dat is ook waar ik voor wil staan met Studio Aditi. Creatieve, inspirerende ontwerpen maken waarbij de klant centraal staat. Ieders eigen wensen en smaak vertalen naar een passend advies. Altijd met als einddoel het creëren van een fijne, sfeervolle omgeving. En dat is voor iedereen anders!

Waarom kiest u voor Studio Aditi?

Met een persoonlijke benadering worden uw wensen en ideeën omgezet naar een mooi ontwerp. Deze ontwerpen zijn stylish, creatief maar ook praktisch! Ik ben iemand die eerlijk en realistisch is en altijd zal denken in mogelijkheden.

''EEN FIJNE, SFEERVOLLE OMGEVING CREËREN''

Woning

Rosmalen

''Dit mooie resultaat hadden we zonder Marieke nooit kunnen bereiken! Marieke heeft niet alleen een mooi plan gemaakt maar ons ook vakkundig geholpen bij het uitzoeken van meubels, stoffen en het kiezen van kleuren. Ze gaat voortvarend te werk. We krijgen veel positieve reacties van ons bezoek.''

—  Carla & Ton, Rosmalen