top of page

werkwijze

Als het gaat om interieurontwerp en styling bent u bij Studio Aditi aan het juiste adres! Het is de styling studio van Marieke de Groot, gevestigd het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Hieronder laten we u zien hoe een interieuradvies bij Studio Aditi in zijn werk gaat en op welke gebieden we u kunnen adviseren/ ondersteunen.

Ieder advies start met een vrijblijvend intakegesprek. Een interieuradvies kan best intensief zijn en daarom vinden we het fijn om eerst kennis te maken. Tijdens dit eerste gesprek inventariseren we uw eisen, wensen en verwachtingen. We bekijken de ruimte(s), bespreken het beschikbare budget en meten de ruimte(s) op. Ook bespreken we uitgebreid de mogelijkheden voor het interieuradvies met u door. Na deze afspraak ontvangt u per e-mail een offerte op maat.

De voorkeur gaat er naar uit om het interieuradvies op locatie te presenteren. Uiteraard zou dit ook mogelijk zijn op het kantoor van studio Aditi. De presentatie zal bestaan uit het interieurontwerp, waarbij gemaakte keuzes worden toegelicht. Het interieurontwerp ontvangt u zowel digitaal als in hard copy. Daarnaast ontvangt u bij ieder interieuradvies stalen van de desbetreffende voorgestelde producten. Ook wordt u geadviseerd waar de voorgestelde producten te koop zijn.

De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) en de complexiteit van uw interieurvraag. Wij maken altijd een offerte op maat. Doordat u vooraf een offerte ontvangt, weet u goed waar u aan toe bent. Mocht u naar aanleiding van de offerte nog meer wensen hebben, dan wordt er in overleg een aanvullende offerte  opgesteld.

Wanneer het ontwerp aan uw wensen voldoet, gaan we over tot realisatie. U kunt ervoor kiezen alles zelf uit te voeren, maar studio Aditi kan u hier ook bij helpen en zorgen uit handen nemen. Steeds vaker merk ik dat klanten niet weten hoe ze de realisatie moeten organiseren. Ik heb een breed netwerk aan bekwame vakmannen zoals schilders, stukadoors, interieurbouwers, elektriciens et cetera. Ik help u met de planning van de realisatie en vraag offertes op bij desbetreffende vakmannen. Tot slot kan ik de styling verzorgen en zet ik de puntjes op de 'i'.

3D schets.png

Na akkoord op de offerte gaan wij voor u aan de slag. In de offerte wordt aangegeven wanneer wij kunnen starten met het ontwerp en wanneer het ontwerp gereed zal zijn. Tussentijds nemen we contact met u op om de presentatie voor het interieuradvies in te plannen.

Kunnen wij nog iets voor u betekenen? Bij Studio Aditi staat de tevredenheid van de klant voorop!

VOOR DE PARTICULIERE EN ZAKELIJKE MARKT
3D schets.png
Indelingstekening

indelingstekening

Soms heeft u te maken met een lastige hoek in de ruimte of wilt u graag een keukeneiland en weet u niet goed hoe u de rest van de woonkamer in moet delen doordat dit veel ruimte in beslag neemt.

Met een indelingstekening wordt duidelijk met welke opstelling de ruimte het best kan worden ingedeeld. Door de juiste indeling te maken kan een ruimte groter ogen. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt de tekening op schaal getekend. Met deze tekening kunt u goed zien hoeveel meubelen van welk formaat nodig zijn voor een kloppend eindresultaat.

Ten slotte is het fijn om een houvast te hebben voor de indeling van uw woning, aangezien al vroeg in het traject van een nieuwbouwwoning (of bij een verbouwing)  stroom- en installatiepunten doorgegeven moeten worden. Doordat deze indelingstekening op schaal is, kunt u heel nauwkeurig de punten doorgeven.

plattegrond jpg.jpg
Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

IMG_5092.jpg

Door middel van een ‘moodboard’ wordt een beeld weergegeven van de beoogde sfeer. Dit moodboard is een collage van foto’s en kleurstalen. Er worden inspirerende ideeën op weergegeven.

Handig is om dit moodboard overal mee naartoe te nemen bij keuzes die gemaakt moeten worden. Doordat het moodboard als rode draad fungeert in het ontwerp, kunt u goed de balans en eenheid bewaren. Het helpt u gemakkelijker keuzes te maken.

Bouwbegeleiding

nieuwbouw woning
breda

bouwbegeleiding

Studio Aditi werkt nauw samen met diverse architecten en onderaannemers in de bouw. Samen bundelen we onze krachten en kunnen we u van A tot Z ontzorgen en adviseren bij het bouwen van een eigen woning of een verbouwing. Soms is een aannemer niet eens nodig bij een kleine verbouwing, dit bespaart u een hoop kosten!

Met onze samenwerkingen kunnen we een globale bouwplanning voor u maken en vrijblijvend offertes bij diverse partijen opvragen. Doordat u op deze manier alle partijen onder hetzelfde dak heeft werkt het erg efficiënt en kan er snel geschakeld worden.

PHOTO-2021-06-17-12-51-29.jpg

‘‘Marieke heeft ons uitstekend begeleid bij de inrichting van ons nieuwbouw huis. Bij aankoop van dit huis wisten we niet waar we moesten beginnen om het huis naar onze zin te maken. Marieke nam vanaf het eerste moment dit overweldigende gevoel weg. Door haar duidelijke aanpak en goede adviezen konden wij optimaal genieten van dit toch wel intensieve proces. Marieke weet door haar kennis en ervaring over materialen, kleuren, stijlen en trends een unieke draai te geven aan je wensen. Naast al haar kennis heeft ze ook heel veel connecties met leveranciers en mensen in de bouw, wat ons ook een hoop kosten en energie heeft bespaard. Het resultaat is onze eigen stijl, maar door Marieke haar empathie en creativiteit is het nog mooier geworden dan wij voor ogen hadden. Wij hebben dit hele proces als super leuk ervaren en zijn Studio Aditi erg dankbaar!’’

PHOTO-2021-01-18-20-29-50.jpg

— laura & bart

3D visualisatie

3d visualisatie

Middels een 3D visualisatie krijgt u een goede indruk van het interieurplan in uw woning. Vooral bij een nieuwbouw woning of verbouwing is een 3D visualisatie wenselijk. Vaak krijgt u slechts alleen een impressie van de buitenkant te zien en een plattegrond bij een nieuwbouwwoning.

Met een 3D visualisatie van Studio Aditi wordt de ruimte op ware grootte getekend om u zo een goede voorstelling van de diverse ruimtes te geven. Alles wat is bedacht voor de inrichting kan erin getekend worden. Er kan zelfs worden ingesteld waar de zon op komt zodat de juiste lichtinval in de woning weergegeven wordt. Zo kunt u precies zien of de kleur van bijvoorbeeld de keuken lichter of donkerder moet worden. De 3D tekening kan worden 'gerenderd', een rendering is eigenlijk een soort foto van de 3D tekening. Zo krijgt u een erg realisitsch beeld.

Deze 3D visualisatie kan gemaakt worden van alle ruimtes in en om uw woning, van badkamer tot slaapkamer tot tuin.
Ook is het mogelijk om een 3d animatie film te laten maken. Zo loopt u door de ruimte van uw nieuwe woning

alsof het echt is en krijgt u de optimale indruk van uw vernieuwde woning!

vers vleesboerderij savelkouls
Rosmalen

''Doordat Marieke een 3D ontwerp had gemaakt van de nieuwe zaak, konden wij goed zien hoe de ruimte er uit zou komen te zien. Dat was heel fijn, aangezien er een heel stuk aan onze huidige winkel is gebouwd. Die ruimte was er eerst niet, maar door het 3D ontwerp konden we zien hoe het eindresultaat zou worden. En zo is het uiteindelijk ook geworden!''

152A8962.jpg

— Henri & Jolanda

Kleuradvies

kleuradvies

Met een kleurenplan wordt inzichtelijk op welke plaatsen welke kleur verf wordt geadviseerd. Dit wordt gedaan voor wanden, plafonds, deuren, kozijnen en ook voor andere onderdelen die een likje verf kunnen gebruiken. Het plan wordt zo vormgegeven dat het voor u duidelijk is hoe het precies is bedoeld. Daarnaast worden de kleurstalen bijgevoegd, zodat u een goede indruk krijgt van de kleuren. Tevens ontvangt u test potjes van de gewenste verf.

**Via Studio Aditi geniet u van kortingen op
diverse bekende verfmerken**

Kleuradvies.jpg
materiaaladvies

materiaaladvies

Marieke Studio Aditi _2.jpg

Met een materialenplan denkt Studio Aditi met u mee over welke materialen waar het best toegepast kunnen worden. Denk hierbij aan vloeren, raamdecoratie, wandafwerkingen,
trapbekleding, tegels in de badkamer, materialen voor de keuken en wellicht kunnen we u zelfs helpen bij het kiezen van materialen voor vensterbanken en hang- en sluitwerk.

Via Studio Aditi krijgt u van alle materialen een staal, zodat we alles goed bij elkaar kunnen combineren. Naast de esthetische kant van materialen adviseert Studio Aditi u ook over de toepasbaarheid van materialen. Door een regelmatig bezoek aan diverse leveranciers en beurzen zijn we goed op de hoogte van alle nieuwe technieken.  

Wist u bijvoorbeeld dat het een fabel is dat je geen houten vloer op vloerverwarming kan leggen? Hier zijn inmiddels vloeren voor ontworpen die zo zijn opgebouwd dat dit wel mogelijk is. Dankzij nieuwe technieken is dit juist de ideale combinatie met als resultaat een goed energierendement en een hoog comfort gehalte.

woning rosmalen

''Dit mooie resultaat hadden we zonder Marieke nooit kunnen bereiken! Marieke heeft niet alleen een mooi plan gemaakt maar ons ook vakkundig geholpen bij het uitzoeken van meubels, stoffen en het kiezen van kleuren. Ze gaat voortvarend te werk. We krijgen veel positieve reacties van ons bezoek.''

DSC01002.jpg

— Carla & Ton

IMG_7268.jpg
Meubeladvies

meubeladvies

Het uitzoeken van de juiste meubelen is voor velen een lastige klus door de overmate in aanbod. Gaat u nu voor een relatief goedkope bank of een wat duurdere? En hoe ziet u of de bank kwalitatief goed is? De juiste meubelen maken of breken uw interieur..

Om deze reden geeft Studio Aditi meubeladvies. Geen last van verkopers, maar eerlijk advies gebaseerd op uw wensen en eisen. Hierbij gaan we aan de hand van uw aangegeven budget een ochtend en/ of middag meubels shoppen in diverse woonwinkels. U ontvangt achteraf een shoplijst met meubelen die we samen hebben uitgezocht.

**Via Studio Aditi geniet u van vele
kortingen op meubelen**

Studio Aditi _26.jpg
Verlichtingsadvies

verlichtingsadvies

Schermafbeelding 2021-06-27 om 10.28.05.

Bij een verlichtingsplan wordt er op een plattegrond aangegeven waar en wat voor diverse lichtpunten er  dienen te komen. Hierbij wordt gekeken naar basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting.

Door goede verlichting kan je een ruimte maken of breken. Met dimbare spots schakelt u snel om van sfeerverlichting naar praktische verlichting. Een extra bijkomend voordeel is dat u bespaart op de energierekening door het gebruik van duurzame verlichting op strategische plekken.

Met deze informatie uit het opgestelde lichtplan kunt u zelf op zoek gaan naar passende verlichtingsarmaturen, maar het is ook mogelijk dat we dit voor u uitzoeken.  

Naast het aangeven op welke plaatsen de lichtpunten nodig zijn, kan er ook worden meegedacht over de plaatsen waar stroompunten moeten komen.

**Studio Aditi werkt nauw samen met diverse elektriciens en lichtspecialisten, bij gecompliceerde aanvragen wordt dit altijd in samenwerking uitgevoerd. **

Maatwerk

maatwerk

Om een ruimte perfect te benutten komt er wel eens maatwerk om de hoek kijken. Studio Aditi kan u helpen een op maat gemaakt meubel te ontwerpen. Denk hierbij aan een maatwerk kast, keuken, eetkamertafel et cetera. Het maatwerk ontwerp start met een schets die later wordt uitgewerkt in een driedimensionale visualisatie. Deze visualisatie wordt compleet gemaakt met werktekeningen en voorstellen voor te gebruiken materialen. Ook kunnen we u koppelen aan een goede interieurbouwer die het maatwerk ontwerp tot in de puntjes realiseert.

Schermafbeelding 2020-07-24 om 10.48.47.png
IMG_5271.HEIC
152A8902.jpg
Interieurstyling

interieur styling

Middels decoratie, planten en kunst zet Studio Aditi de puntjes op de ‘i’. U kunt dit op twee manieren laten uitvoeren:

‘Laat u verrassen’:
Aan de hand van een vooraf bepaald budget gaat Studio Aditi de styling verzorgen. Vervolgens gaat u een dag/middag (afhankelijk van de grootte van de opdracht) weg en wordt uw ruimte volledig gerestyled. Bij terugkomst staan de bubbels op u te wachten en natuurlijk een mooie en sfeervolle ruimte die u zal verrassen!

‘Doordacht plan’:
Als u het lastig vindt om de touwtjes volledig uit handen te geven, kunt u het beste voor deze werkwijze gaan. U ontvangt een shoplijst aan styling spullen en geeft aan wat u wel/ niet mooi vindt. Vervolgens doet Studio Aditi de inkopen en wordt de ruimte gestyled.

highres-byDamemetdelens-32.jpg
Badkamer ontwerp

badkamer ontwerp

Studio Aditi geeft ook badkameradvies! Van een badkamer kun je namelijk echt iets heel gaafs
maken. Studio Aditi is onafhankelijk, waardoor u niet gebonden bent aan een sanitair winkel.

Wat ontvangt u bij een badkameradvies?
-Plattegrond met indeling en looproutes voor de badkamer;
-3D visualisaties diverse hoeken badkamer;
-Shoplijst;
-Materiaaladvies;
-Verlichtingsplan.

Voor de technische kant kunt het beste advies inwinnen bij een sanitair winkel. We hebben diverse contacten dus kunnen u ook koppelen aan een sanitairadviseur indien gewenst. 

Keuken ontwerp

keuken ontwerp

Vaak is het apparatuur in een keuken nog prima, maar is de keuken wat gedateerd. Met wat kleine, slimme ingrepen kan je een keuken relatief goedkoop restylen. Denk aan nieuwe keukendeuren, een nieuw keukenblad,

nieuwe handgrepen et cetera.

Daarnaast ontwerp Studio Aditi indien gewenst ook keukens op maat. In samenwerking met een
interieurbouwer (deze kan aan u gekoppeld worden), realiseren wij dat uw droomkeuken bij u thuis gemaakt wordt! Hierbij adviseert Studio Aditi over materialen en kan kan er meegedacht worden over geschikte over apparatuur.

6b788355-38b2-4472-a9a6-f17dc83b9a0b.JPG
PHOTO-2020-12-01-13-45-29.jpg
4.jpg
bottom of page