W E L C O M E

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook

Hi! Mijn naam is Marieke de Groot. Ik ben interieurstyliste en eigenaresse van Studio Aditi. Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Studio Aditi is gevestigd in Den Bosch. Met Studio Aditi bied ik hulp bij de inrichting en/of styling voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast bieden wij ook bouwbegeleiding bij verbouwingen.

Bent u bezig met uw woninginrichting of bent u interieurplannen aan het maken voor uw bedrijfspand? Studio Aditi adviseert u graag. Op mijn website laat ik u alle mogelijkheden zien.

Liefs, Marieke

Studio Aditi _14.jpg

L A A T S T E  P R O J E C T E N

PetervanSon5.jpg

kantoor

peter van son interieurobjecten

EETPALEIS

'T VOSJE

WONING

LANDELIJKE STIJL

IMG_8663.jpg

EIGEN WONING

RESTAURANT

MEUBELFABRIEK

DE TOEKOMST

WONING

KAATSHEUVEL

152A8902.jpg

VERS VLEESBOERDERIJ SAVELKOULS

werkwijze

Ieder advies starten wij met een vrijblijvend intakegesprek. Een interieuradvies kan best intensief zijn dus ik vind het altijd fijn om eerst kennis te maken. Tijdens dit eerste gesprek inventariseren we uw eisen, wensen en verwachtingen. We bekijken (indien al aanwezig) de ruimte(s) waar het om gaat, bespreken het budget en ik meet de ruimte(s). Ook neem ik uitgebreid de mogelijkheden voor het interieuradvies met u door. Na deze afspraak ontvangt u van ons, per e-mail, een offerte op maat.

De presentatie van het interieuradvies geef ik graag bij u op locatie, maar het kan ook bij mij op kantoor. Ik laat u dan het hele plan zien en licht alles toe. Het interieurontwerp ontvangt u netjes in een boekje, dit boekje is erg handig om later overal mee naartoe te nemen en het plan nog eens na te lezen. Overigens ontvangt u bij ieder interieuradvies van Studio Aditi stalen van de desbetreffende voorgestelde producten en kan ik u helpen waar u dit het beste kunt kopen.

De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en de complexiteit van uw interieurvraag. Om deze reden maken wij altijd een offerte op maat. Omdat u vooraf een offerte ontvangt weet u goed waar u aan toe bent want wij houden altijd deze prijzen aan. Mocht u met meer vragen komen dan komt in overleg een meerwerk offerte bij. Ga naar het tabblad tarieven om indicatie prijzen te zien.

Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd gaan we over tot realisatie. U kunt ervoor kiezen alles zelf uit te voeren, maar wij kunnen u hier ook verder in helpen. Steeds vaker merken wij namelijk dat u als klant ontzorgt wilt worden, of wellicht weet u wel helemaal niet waar u moet zijn om het plan uit te voeren. Studio Aditi heeft een breed netwerk aan goede vakmannen zoals schilders, stukadoors, interieurbouwers, elektriciens etc. Wij helpen u met de planning van de eventuele verbouwing en vragen offertes op bij desbetreffende partijen. U bent daarin niet verplicht om het daadwerkelijk bij deze partij uit te voeren, maar Studio Aditi helpt en adviseert u mee in dit proces.

3D schets.png

Na akkoord op de offerte gaan wij voor u aan de slag. In de offerte wordt aangegeven wanneer wij kunnen starten met het ontwerp en wanneer we het ongeveer af zullen hebben. Tussentijds neem ik contact met u op om af te stemmen hoe ver we zijn en de presentatie voor het interieuradvies in te plannen.

Bent u tevreden? Kan ik nog iets voor u doen? Wij van Studio Aditi vinden het erg belangrijk dat u blij bent met het eindresultaat!

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook

Studio Aditi

Marieke de Groot

Sint Jorisstraat 11

5211 HA 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

BTW-identificatienummer: NL002321457B81

Omzetbelastingnummer: NL218228727B01