Kleur- en interieuradvies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van uw ruimte? Wilt u het thuis of in uw werkomgeving ook gezellig ingericht hebben, maar lukt het u zelf niet? Krijgt u keuze stress van alles wat er mogelijk is en komt er daarom niks van de grond? Of wellicht heeft u wel helemaal geen tijd om de ruimte zelf in te richten..

Een fijne omgeving kan een grote bijdrage leveren om je goed te laten voelen. Steeds meer mensen hechten waarde aan sfeer en beleving. We gaan op zoek naar iets bijzonders, iets unieks. De inrichting moet mooi en functioneel zijn, maar ook een wauw effect geven..

Studio Aditi biedt hulp bij de inrichting van particuliere woonhuizen en geeft interieuradvies binnen de zakelijke markt. Denk hierbij aan restaurants, kantoorruimtes,  praktijkruimtes etc.

Hoe gaat het kleur- en interieuradvies dan in zijn werk?

Na akkoord op de offerte ga ik voor u aan de slag. Samen plannen we een afspraak in voor de presentatie van het interieurontwerp. Afhankelijk van de planning en het type opdracht streef ik er naar om binnen een tijdsbestek van 3 weken het interieurontwerp te presenteren.

De plannen liggen er en dan...

Uiteraard kunt u er voor kiezen om met de nieuwe inspiratie zelf verder aan de slag te gaan. Ook kan Studio Aditi u helpen met de uitvoering van het interieurplan. Met een breed netwerk aan vakmensen kunnen wij u in veel opzichten ontzorgen. We kunnen u helpen bij het maken van een planning, alles voor u bestellen en ook de totale inrichting uitvoeren/ begeleiden. Dit scheelt u een hoop tijd en stress!

Laat me weten waar u hulp bij nodig heeft, om wat voor ruimte(s) het gaat, wie er gebruik maken van de ruimte, etc. Ik ontvang graag zoveel mogelijk informatie vooraf. Afhankelijk van de grootte van de opdracht kom ik vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de inhoud van de opdracht door te nemen.

Vervolgens breng ik een offerte uit op basis van wat we besproken hebben. Ik maak een pakket met diensten die past bij uw vraag. Als u hulp nodig heeft bij de indeling van uw woonkamer volstaat mogelijk alleen een indelingstekening. In dat geval worden alleen de uren berekend voor het maken van een indelingstekening. Als een heel kantoorpand ingericht wordt van A tot Z dan zal er een wat uitgebreider pakket aan diensten opgesteld worden. Ik adviseer u graag welke diensten het beste bij uw vraag passen. Omdat u vooraf een offerte ontvangt weet u goed waar u aan toe bent.

Verschillende diensten die Studio Aditi aanbiedt:

  • 2D plattegrond met advies voor de indeling van uw ruimte (inmeten is mogelijk)

  • Moodboard waarmee een sfeer/beleving wordt weergeven

  • Kleur- & materiaaladvies (denk aan vloeren, raambekleding etc.)

  • Meubeladvies (een shopmiddag is optioneel)

  • Advies over verlichting

  • Maatwerk tekeningen

  • 3D visualisatie

Afbeelding 30.jpg

Wanneer de basis van de ruimte af is door middel van kleur- en interieuradvies is er nog een optie om uw ruimte te laten stylen.

Met de juiste styling maak je een ruimte af. Ook wel de puntjes op de 'i'... Klik hier om het pakket interieurstyling te bekijken.

Samenwerkingen

Om u van A tot Z te kunnen ontzorgen werkt Studio Aditi veel samen. Denk hierbij aan samenwerkingen met een architect, aannemer, interieurbouwer, schilder, grafisch ontwerper, lichtspecialist en collega stylisten.

Als u voor een kleur- en interieuradvies kiest bij Studio Aditi geniet u van vele voordelen. We hebben met verschillende leveranciers kortingsafspraken gemaakt waar u als klant van Studio Aditi gebruik van mag maken.

Bent u enthousiast geworden over het kleur- en interieuradvies?

Of heeft u nog wat vragen over de inhoud?