Interieur styling

Heeft u uw woning of bedrijfsruimte ingericht, maar voelt het nog niet af? Mist u nog net dat laatste beetje sfeer, maar weet u niet goed hoe u dit moet creëren? Studio Aditi helpt u graag verder!

Middels decoratie, planten en kunst creëert Studio Aditi een fijne en sfeervolle omgeving voor u. Wij zetten de puntjes op de 'i'. Dit doen we voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Een interieur styling advies van Studio Aditi kan op meerdere manieren ingezet worden:

 • Als aanvulling op een kleur- en interieuradvies, om de reeds ingerichte ruimte helemaal af te maken.

 • Als u zelf de inrichting van de woning of bedrijfsruimte heeft gedaan, maar toch nog graag een finishing touch wil.

 

Scroll naar beneden om te zien hoe Studio Aditi te werk gaat.

Afbeelding 70.jpg

Kies welke manier van uitvoering het beste bij u past en laat het me weten. Vervolgens breng ik een offerte uit op basis van wat we besproken hebben. Ik maak een pakket met diensten dat past bij uw wensen. Omdat u vooraf een offerte ontvangt weet u goed waar u aan toe bent.

Voor de zakelijke markt biedt Studio Aditi retailstyling. Met een goede winkelstyling kan de omzet verhoogd worden. Rust en overzicht is hierbij heel belangrijk, maar ook de positie van bepaalde producten in de winkel maken hier deel van uit. Iedereen is gevoelig voor sfeer. Het is niet alleen belangrijk dat de collectie commercieel is, ook een creatieve en inspirerende manier van presentatie is belangrijk. Omdat deze diensten zeer specifiek zijn komt Studio Aditi graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laat me weten waar u hulp bij nodig heeft, om wat voor ruimte(s) het gaat, wat u vindt dat er ontbreekt etc. Ik ontvang graag zoveel mogelijk informatie vooraf. Afhankelijk van de grootte van de opdracht kom ik vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de inhoud van de opdracht door te nemen.

U kunt er voor kiezen om de uitvoering op 2 verschillende manieren te laten doen:

1. 'Laat u verrassen':

Aan de hand van een vooraf bepaald budget gaat Studio Aditi de inkopen verzorgen. Vervolgens gaat u een dag/middag (afhankelijk van de grootte van de opdracht) weg en wordt uw ruimte volledig gerestyled. Bij terugkomst staan de bubbels op u te wachten en natuurlijk een mooie en sfeervolle ruimte die u zal verrassen!

2. 'Doordacht plan':

Als u het lastig vindt om de touwtjes volledig uit handen te geven, kunt u het beste voor deze werkwijze gaan. Studio Aditi maakt op basis van uw wensen een moodboard waarop de sfeer en verschillende elementen te zien zijn die gebruikt gaan worden.

Vervolgens doet Studio Aditi inkopen aan de hand van een vooraf bepaald budget. Daarna wordt op locatie alles mooi gestyled.

Afbeelding 106.jpg

​Verschillende diensten die Studio Aditi aanbiedt:

 • Moodboard waarmee de sfeer/beleving wordt weergeven

 • Inkopen decoratie, planten en/of kunst

 • Styling op locatie

 • Tips hoe u meer sfeer kunt creëren (denk aan advies over een nieuw karpet, een gave wandafwerking of andere verlichting)

  Extra's bij retailstyling:

 • Advies over de routing in uw winkel

 • Op juiste wijze uitlichten van de winkel middels spots

 • Styling presentatie etalage

Na akkoord op de offerte gaat Studio Aditi voor u aan de slag. Samen plannen we een afspraak in voor de uitvoering van het project op locatie. Deze datum is mede afhankelijk van eventuele levertijden.

Bent u enthousiast geworden over interieur styling?

Of heeft u nog wat vragen over de inhoud?