W E L C O M E

Hi! Mijn naam is Marieke de Groot. Ik ben interieurstyliste en eigenaresse van Studio Aditi. Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Studio Aditi is gevestigd in Den Bosch. Met Studio Aditi bied ik hulp bij de inrichting en/of styling voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast bieden wij ook bouwbegeleiding bij verbouwingen.

Bent u bezig met uw woninginrichting of bent u interieurplannen aan het maken voor uw bedrijfspand? Studio Aditi adviseert u graag. Op mijn website laat ik u alle mogelijkheden zien.

Liefs, Marieke

Studio Aditi _14.jpg

L A A T S T E  P R O J E C T E N

PetervanSon5.jpg

kantoor

peter van son interieurobjecten

EETPALEIS

'T VOSJE

WONING

LANDELIJKE STIJL

IMG_8663.jpg

EIGEN WONING

RESTAURANT

MEUBELFABRIEK

DE TOEKOMST

WONING

KAATSHEUVEL

152A8902.jpg

VERS VLEESBOERDERIJ SAVELKOULS

werkwijze

Ieder advies starten wij met een vrijblijvend intakegesprek. Een interieuradvies kan best intensief zijn dus ik vind het altijd fijn om eerst kennis te maken. Tijdens dit eerste gesprek inventariseren we uw eisen, wensen en verwachtingen. We bekijken (indien al aanwezig) de ruimte(s) waar het om gaat, bespreken het budget en ik meet de ruimte(s). Ook neem ik uitgebreid de mogelijkheden voor het interieuradvies met u door. Na deze afspraak ontvangt u van ons, per e-mail, een offerte op maat.

De presentatie van het interieuradvies geef ik graag bij u op locatie, maar het kan ook bij mij op kantoor. Ik laat u dan het hele plan zien en licht alles toe. Het interieurontwerp ontvangt u netjes in een boekje, dit boekje is erg handig om later overal mee naartoe te nemen en het plan nog eens na te lezen. Overigens ontvangt u bij ieder interieuradvies van Studio Aditi stalen van de desbetreffende voorgestelde producten en kan ik u helpen waar u dit het beste kunt kopen.

De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en de complexiteit van uw interieurvraag. Om deze reden maken wij altijd een offerte op maat. Omdat u vooraf een offerte ontvangt weet u goed waar u aan toe bent want wij houden altijd deze prijzen aan. Mocht u met meer vragen komen dan komt in overleg een meerwerk offerte bij. Ga naar het tabblad tarieven om indicatie prijzen te zien.

Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd gaan we over tot realisatie. U kunt ervoor kiezen alles zelf uit te voeren, maar wij kunnen u hier ook verder in helpen. Steeds vaker merken wij namelijk dat u als klant ontzorgt wilt worden, of wellicht weet u wel helemaal niet waar u moet zijn om het plan uit te voeren. Studio Aditi heeft een breed netwerk aan goede vakmannen zoals schilders, stukadoors, interieurbouwers, elektriciens etc. Wij helpen u met de planning van de eventuele verbouwing en vragen offertes op bij desbetreffende partijen. U bent daarin niet verplicht om het daadwerkelijk bij deze partij uit te voeren, maar Studio Aditi helpt en adviseert u mee in dit proces.

3D schets.png

Na akkoord op de offerte gaan wij voor u aan de slag. In de offerte wordt aangegeven wanneer wij kunnen starten met het ontwerp en wanneer we het ongeveer af zullen hebben. Tussentijds neem ik contact met u op om af te stemmen hoe ver we zijn en de presentatie voor het interieuradvies in te plannen.

Bent u tevreden? Kan ik nog iets voor u doen? Wij van Studio Aditi vinden het erg belangrijk dat u blij bent met het eindresultaat!

A N D E R E N  O V E R  S T U D I O  A DI T I

vers vleesboerderij

savelkouls

''Afgelopen jaar heeft Marieke ons ontzettend geholpen met de compleet nieuwe inrichting van

onze slagerij. Voor haar ook iets nieuws: een slagerij inrichten. We hadden zelf een idee hoe

we het ongeveer wilden hebben, maar Marieke heeft hier met haar professionele inzicht een

eigen draai aangegeven, waardoor het uiteindelijk een nog mooier geheel is geworden. Ook

heeft Marieke in haar ontwerp rekening gehouden met alle HACCP voorschriften, wat in onze

winkel natuurlijk erg belangrijk is. 

 

Doordat Marieke een 3D ontwerp had gemaakt van het nieuwe ontwerp, konden wij goed zien

hoe de ruimte er uit zou komen te zien. Dat was heel fijn, aangezien er een heel stuk aan onze

huidige winkel is gebouwd. Die ruimte was er eerst niet, maar door het 3D ontwerp konden we zien

hoe het eindresultaat zou worden. En zo is het uiteindelijk ook geworden! 

 

Van 3D ontwerp tot de finishing touch, Marieke heeft alle zorgen uit handen genomen. Ze is zelfs mee geweest naar de koelmeubelleverancier om ook daar mee te kijken welke keuze we het best konden maken. En ook alle aankleding heeft ze verzorgd.

 

Verder was de samenwerking ook erg fijn. Hadden we vragen, kwam Marieke gewoon even langs om deze te beantwoorden en het een en ander te laten zien. 

 

We kijken terug op een heel fijne samenwerking met Marieke en zijn nog steeds elke dag hartstikke blij en trots als we onze nieuwe winkel binnen stappen!''

— Henri & Jolanda

Coffee on Desk

Benieuwd wat Studio Aditi voor u kan betekenen? Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden voor uw interieur.

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook

Studio Aditi

Marieke de Groot

Sint Jorisstraat 11

5211 HA 's-Hertogenbosch

06 29 13 39 03

info@studio-aditi.nl

BTW-identificatienummer: NL002321457B81

Omzetbelastingnummer: NL218228727B01